SPANNEND TOT HET EIND! 😓 | Newcastle vs Tottenham | Premier League 2020/21 | SamenvattingGoals en highlights van Newcastle United FC – Tottenham Hotspur FC gespeeld in de Premier League op 04/04/2021. Bekijk alle doelpunten en hoogtepunten in de samenvatting van deze Engelse competitiewedstrijd. ⇨ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport voor meer video’s ⇨

Landskampioen Liverpool dat met maar liefst 18 punten voorsprong kampioen is geworden is the one to beat dit seizoen! Na dertig jaar wist Liverpool eindelijk weer de titel te pakken. Kunnen zij de titel ook dit jaar binnen halen? Of wordt het toch Manchester City, Manchester United of Chelsea met o.a. Hakim Ziyech? En hoe vergaat het Donny van der Beek bij zijn nieuwe club Manchester United?

De Premier League is dit seizoen spannender dan ooit! Volg het ook dit jaar weer allemaal live bij Ziggo Sport op kanaal 14!

Voor alle samenvattingen en interviews uit alle competities kun je kijken op ZiggoSport.nl ⇨

Nog meer Ziggo Sport? Bekijk ook onze andere social media kanalen:
⇨ Twitter |
⇨ Facebook |
⇨ Instagram |

#NewcastleUnited #TottenhamHotspur #PremierLeague #ZiggoSport

a mayor selección de Camisetas de fútbol baratas está en eBay ✓ Compra equipaciones de fútbol y más al mejor precio ✓ ¡Con opción de envío gratis

44 pensamientos sobre “SPANNEND TOT HET EIND! 😓 | Newcastle vs Tottenham | Premier League 2020/21 | Samenvatting

  1. 1 doelpunt van Newcastle moeten incasseren is erg.
    2 doelpunten van Newcastle incasseren is helemaal erg.
    Maar als Joelinton tegen je scoort, moet je bij jezelf afvragen wat je met je leven aan het doen bent.

  2. Verschrikkelijk wederom, achterover menen te kunnen leunen bij minimale voorsprong, middenveld zet te weinig druk waarop er weer meer druk op de al zo zwakke verdediging komt te staan. Matige instelling van de spelers behalve Kane, neem die weg en je houd een zeer pover elftal over

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *