GEWELDIGE GOAL VAN CLUBLEGENDE! | Crystal Palace vs Man City | Premier League 2020/21 | SamenvattingGoals en highlights van Crystal Palace FC – Manchester City FC gespeeld in de Premier League op 01/05/2021. Bekijk alle doelpunten en hoogtepunten in de samenvatting van deze Engelse competitiewedstrijd. ⇨ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport voor meer video’s ⇨

Landskampioen Liverpool dat met maar liefst 18 punten voorsprong kampioen is geworden is the one to beat dit seizoen! Na dertig jaar wist Liverpool eindelijk weer de titel te pakken. Kunnen zij de titel ook dit jaar binnen halen? Of wordt het toch Manchester City, Manchester United of Chelsea met o.a. Hakim Ziyech? En hoe vergaat het Donny van der Beek bij zijn nieuwe club Manchester United?

De Premier League is dit seizoen spannender dan ooit! Volg het ook dit jaar weer allemaal live bij Ziggo Sport op kanaal 14!

Voor alle samenvattingen en interviews uit alle competities kun je kijken op ZiggoSport.nl ⇨

Nog meer Ziggo Sport? Bekijk ook onze andere social media kanalen:
⇨ Twitter |
⇨ Facebook |
⇨ Instagram |

#CrystalPalace #ManchesterCity #PremierLeague #ZiggoSport

ENVÍO y DEVOLUCIÓN GRATIS – Gran colección de Camisetas de fútbol oficiales – Descubre camisetas de equipos y selecciones europeas en camisetasfutboleses.com.

26 pensamientos sobre “GEWELDIGE GOAL VAN CLUBLEGENDE! | Crystal Palace vs Man City | Premier League 2020/21 | Samenvatting

  1. besef ff dat morgen man utd tegen liverpool speelt dat zijn zowat de twee teams met de grootste prijzenkast in engeland en dat is niet de match of the day maar barca tegen valencia is the match of the day alleen omdat ziggo sport barcelona,koeman,frenkie de jong,dest en messi hun kont afvegen echt walgelijk

  2. Blue Moon 💙 Riyad 💙ruben 💙kevin💙ilkay 💙ederson 💙sergio 💙john 💙phil 💙fernandinho 💙 oleksandr 💙bernardo 💙joao💙aymeric 💙nathan 💙kyle 💙raheem 💙Benjamin 💙ferran💙gabriel 💙rodri

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *